Flot ny DAF CF 370 FT SLC AS-T med en Kel-Berg 2 akslet city-gardintrailer til Skovby Transport

Det var en stor fornøjelse at udlevere det- te flotte nye vogntog af en DAF CF 370 FT SLC AS-T og en Kel-Berg 2 akslet city-gardintrailer fra Lastas i Hedensted. Skovby Transport fik sin start i 1994 af Ole Ambrosius. I dag er det en generations virksomhed, da junior Klaus Ambrosius er blevet en del af virksomheden. Med disse sidste to nye enheder, har de en vognpark på 13 enheder til den daglige drift.

Den nye DAF er udstyret med en dieselmotor MX-11, 6-cylindret, 10,8 liter. Effekt 271 kW (369 hk) Euro 6. Bilen er udstyret med fuld AS Tronic, 12-trins automatisk gearkasse med overdrive, og den har motorstandsning ved tomgang. Førerhus Sleeper Cab med kofanger i galvaniseret stål, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle. Der ud over er den udstyret med en aluminiumsbrændstoftank på 430 liter og en AdBlue-tank på 45 liter. Kabine er standard med indtræksfarve Earth, luftaffjedret Comfort Air førersæde med armlæn og høj ryg.

Den nye Kel-Berg gardintrailer er opbygget på et chassis, som er opsvejst i I-profil, med stærke tværvanger og forstærkninger. Akslerne er 2x10 tons SAF-aksel med skivebremse og original SAF-luftaffjedring. Traileren leveres med en sidemonteret liftaksel på første aksel. Bremsesystemet er et 2-ledet trykluftsmekanisk anlæg med EBS og asbestfrie bremsebelægninger. Styringen af den bageste aksel sker ved hjælp af et stangsystem med navnet Tridec. Selve opbygningen består af opbukkede og galvaniserede hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere og et fast tag med presenning. Bund er af 28 mm hårdtræs planker nedlast i galvaniserede profiler, som er fastgjort med galvanierede skruer. Derudover er der monteret en 2.500 kg. Zepro lift med en 2.000 mm liftplade, hvortil der er liftkontakt både ud- og indvendigt samt fjernbetjening.

Det nye vogntog er leveret af Anders Larsen fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker Skovby Transport held og lykke med det nye vogntog i fremtiden.