CF-serien - stilfuld og robustCF-serien fra DAF har et rigtig godt ry blandt chauffører og vognmænd. Køretøjerne er stilfulde og alligevel bund-robuste, førerhuset er rummeligt og komfortabelt med let adgang, og køre-egenskaberne er overlegne.

Effektiviteten er overlegen, pålideligheden er i top, og i det hele taget består CF-serien af køretøjer, du kan stole på. Så hvordan forbedrer man et så overlegent produkt? Det var netop udfordringen for DAF´s udviklings-team. 
Og som sædvanlig lykkedes det at gøre det bedste endnu bedre i CF-serien. DAF CF-serien er skabt til mange forskellige anvendelsesområder og kan fås i flere aksel-konfigurationer – med eller uden nav-reduktion. Køretøjerne får kræfter fra et udvalg af meget effektive Paccar-motorer. 

Komfortabelt førerhus
Førerhuset er stilfuldt og komfortabelt - stærkt, men let, og chassiset giver mulighed for mange forskellige opbygninger. 
Der er desuden udført flere tekniske og æstetiske forbedringer, og den alsidige CF-serie er skabt til ydelse. Køretøjet er en effektiv allrounder, som giver transportører et trygt grundlag for at opnå lave driftsudgifter og høje indtægter. 

Design i top 
Helt i tråd med DAF’s gennemprøvede designfilosofi, der hele tiden drives frem med kvalitet for øje – nyder både transportører og chauffører godt af den forbedrede sikkerhed og komfort, samt de fremragende køre-egenskaber. 
Spejlene, der også kan fåes i bilens farve, giver chaufføren et meget større synsfelt, og de stærke kombi-lygter og den helt specielle aluminiums-stribe i den nederste grill, der spiller flot sammen med Euro 4 og Euro 5 motorerne, er med at til at fuldende helhedsindtrykket. 
Interiøret i CF-serien har fået nye farver og detaljer, et mere stilrent instrumentpanel og er udstyret med integrerede kontrolknapper og airbag. 
Komforten er i højsædet i CF-serien. 

Høj ydelse 
CF-serien har et stort udvalg af effektive drivlinjer for høj ydelse med et økonomisk brændstofforbrug for ethvert anvendelsesområde. I CF85 og CF75 finder du Paccar MX- og PR-motorerne, som er designet og produceret af DAF, og som opfylder emmisions-kravene i Euro 4 og Euro 5-standarderne, i tilgift til GR-motoren i CF65 på 6,7 liter. 
Ud over et stort udvalg af manuelle gearkasser, findes der nu også automatiske gearkasser i CF-serien, og det indebærer endnu højere komfort og sikkerhed. 

God plads til opbyggere
Det lette og moderne chassis på CF-serien har et helt fladt design, hvor mange af komponenterne er monteret på indersiden. 
Det gør ikke kun livet for karosseri-opbyggerne meget nemmere. Det indebærer også masser af plads til rummelige brændstof-tanke og diverse ekstra-udstyr, der skal monteres på chassiset.