LF-serien - en vinderDAF LF-serien har været en vinder lige fra begyndelsen og blev valgt til ”International Truck of the Year” i 2002.
Med sit moderne og rummelige førerhus, lave vægt i kombination med klassens højeste nyttelast, fremragende manøvredygtighed, enkle adgang til førerhuset, samt en personbilslignende kørselskarakteristik, er LF-serien en ideel partner i by og på land.
Køretøjerne har fået stærkere motorer, der er mulighed for AS-Tronic gearkasse, eksteriøret er forbedret og interiøret har fået nyt design. Det gør LF-serien endnu mere attraktiv end sin prisvindende forgænger. 
LF-serien er bygget til distribution.
En perfekt partner
DAF´s LF-serie er den ideelle distributionsbil med en maksimalt tilladt totalvægt fra 6 til 21 ton. Køretøjet er letkørt og komfortabelt for chaufføren, og pålidelig, fleksibel og økonomisk for transportøren. Desuden afspejler det moderne design din virksomheds image. Det er ikke kun til kørsel i byen og på landet, DAF´s LF-serie passer perfekt, men den dækker også dit behov fuldt ud ved længere ture.
Det nye diskrete, udvendige design giver LF-serien et mere robust udtryk. Den markerede øverste og nederste kølergrill med aluminiumsstribe betyder, at Euro 4 og Euro standarderne for udstødnings-emmisioner nøje overholdes.
De store spejle og kombilygterne giver LF-serien et mere moderne udseende, uden at den tidligere model virker gammeldags.

Lækkert interiør
Du mærker umiddelbart den høje kvalitet, når du træder op i førerhuset. Stylingen og den høje kvalitet i udførelsen, minder om en personbil i luksusklassen. Farvevalget og materialerne, der er anvendt, gør, at LF-førerhuset fremstår som et rart og komfortabelt arbejdsmiljø. Det moderne Instrumentbord, det justérbare rat med integrerede betjenings-knapper, samt airbag, gør, at du føler dig hjemme i en LF.

Stærke motorer
De fire- og sekscylindrede Paccar-motorer har større slagvolumen, og det giver op til 20 pct. højere drejningsmoment  og bedre kræfter. Oven i købet er der tale om op til fire pct. bedre udnyttelse af brændstoffet – noget der kan mærkes på bundlinjen hos transportører.
LF-serien byder på motorer fra 140 til 285 hk, der alle opfylder Euro 4 og Euro 5 kravene.

Automatgear
Til LF-serien kan du vælge AS Tronic automatgearkasse til alle typer køretøjer. Denne gearkasse med seks trin styres af et elektronisk system, der vælger rigtigt i enhver situation, der samtidig bidrager til bedre brændstof-økonomi og forbedret komfort for chaufføren.. Han kan derfor koncentrere sig fuldt og helt om trafikforholdene, og dermed sørger AS-Tronic gearkassen også for øget sikkerhed i trafikken.