DAF introducerer nu også den ekstra støjsvage LF distributionslastbil

I kølvandet på den succesfulde lancering af CF og XF Silent modellerne introducerer DAF nu en ekstra støjsvag distributionslastbil baseret på LF modellen. Denne nye model er udviklet specielt til distributionskørsel i by- og nærområder, hvor der gælder støjregulativer om aftenen og om natten.

Udvidelsen af Euro 6 serien til at omfatte LF Silent lastbilen er et glimrende eksempel på DAF Transport Efficiency: en filosofi, der stræber efter at forbedre transporteffektiviteten endnu mere ved at reducere driftsomkostningerne og maksimere køretøjstilgængeligheden. I den særlige støjsvage tilstand, som aktiveres via en kontakt på instrumentpanelet, kommer støjniveauet for den ekstra støjsvage LF helt ned på 72 dB(A), og det certificerer den som en "støjsvag lastbil". Derved kan man læsse og aflæsse varer om aftenen, om natten eller tidligt om morgenen i områder med støjregulativer – dette bidrager til maksimal køretøjstilgængelighed og dermed maksimal effektivitet.

Den nye 7,5 ton tunge DAF LF Silent lastbil er udstyret med den effektive 4,5 liter store PACCAR PX-5 motor, der leverer effekter på 112 kW/152 hk og 135 kW/184 hk. Denne motor er allerede kendt for sit lave støjniveau og er forbundet med en automatisk 6-trins AS Tronic gearkasse.

DAF kan levere den nye LF Silent lastbil som en 4x2 forvogn med enten Day Cab, Extended Day Cab eller Sleeper Cab førerhus og med en bred vifte af akselkonfigurationer. Den ekstra støjsvage LF lastbil kan allerede nu bestilles