Flot DAF FA CF 370 SLC AS-T med en Kel-Berg 2 akslet kærre til Sundolitt A/S

Det var en stor fornøjelse at udlevere dette flotte nye vogntog, en DAF FA CF 370 SLC AS-T og en Kel-Berg 2 akslet kærre fra Lastas i Hedensted. I 50 år har Sundolitt leveret EPS – ekspanderet polystyren – til det danske marked. Sundolitt blev grundlagt i 1964 i Viborg, hvor man startede produktion af isolering. Firmaet er vokset godt siden og I dag har de 4 fabrikker i Danmark, beliggende i Slangerup, Viborg, Billund og Brønderslev.

Den nye DAF er udstyret med en dieselmotor MX-11, 6-cylindret, 10,8 liter. Effekt 275 kW (369 hk) Euro 6. Bilen er udstyret med fuld AS Tronic, 12-trins automatisk gearkasse med direkte kobling. Førerhus Sleep Cab med kofanger i galvaniseret stål, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle. Den er også udstyret med en stålbrændstoftank på 390 liter. Kabinen er standard med indtræksfarven Earth, luftaffjedret Comfort Air førersæde med høj ryg.

Den nye Kel-Berg kære er opbygget på et chassis, som er opsvejst i I-profil, med stærke tværvanger og forstærkninger. Akslerne er 2 x 10 tons SAF-aksel med tromlebremser og original luftaffjedring.

Kærren kan læsse i højden til 2935 mm og der er et manuelt hævetag i venstre side. Bunden er af 27 mm pladebund og der er skydetags presenning. Fordøre med lille rampe - 4 delt og to bagdøre. EBS anlæg incl. aksel sensorer. Selve opbygningen er en lukket gardinopbygning både på lastbilen og på kærren.

Det nye vogntog er leveret af Anders Larsen fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker Sundolitt A/S held og lykke med det nye vogntog i fremtiden.