Flot DAF XF 510 FTG SSC AS-T med en Kel-Berg 2 akslet city-gardintrailer til Oles Trucking

Det var en stor fornøjelse at udlevere dette flotte nye vogntog en DAF XF 510 FTG SSC AS-T og en 2 akslet Kel-Berg city-gardintrailer fra Lastas i Hedensted. Oles Trucking er en spændende vognmandsforretning, der ud over de daglige transportopgaver for Post Danmark også kører med specialopgaver for Ferrari. Et weekendjob, som Ole påtog sig først på året 2007, at køre rundt med Ferrari Danmarks specialbyggede trailer, som bl.a. har plads til 3 racerbiler.

Den nye DAF er udstyret med en 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 510 hk (375kW) ved 1.425-1.750 omdr./min, samt med en alu. tank på 500 liter. Bilen er udstyret med en 12-gearsfuld automatisk AS Tronic-gearkasse. Førerhus Super Space Cab. med farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle. Derudover er DAFen udstyrret med lygter i kofangeren, som består af kombineret tågelygte- og kurvelysfunktionen. På taget er der monteret et sæt med dobbelte tryklufthorn.

Den nye Kel-Berg city trailer er opbygget på et chassis, som er opsvejst i I-profil, med stærke tværvanger og forstærkninger. Chassiset er forberedt til opretstående lift. Akslerne er 2x10 tons SAF-aksler med skivebremse og original SAF-luftaffjedring. Bremsesystemerne er et 2-leddet trykluftsmekanisk anlæg med EBS og asbestfrie bremsebelægninger. tryklufthorn.

Selve opbygningen består af opbukkede og galvaniserede hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere og et boltmonteret skydetag med 70% åbning. Derudover er der monteret 2.500 kg. ZHD lift med 2.000 mm liftplade. tryklufthorn.

Det nye vogntog er leveret af Anders Larsen fra Lastas tryklufthorn.

Vi takker for handlen og ønsker Oles Trucking held og lykke med det nye vogntog i fremtiden.