Kel-Berg Trailer & Truck Ltd i England overtager Lastas A/S

”Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at kunne medvirke til at bevare vores distribution af Kel-Berg trailere i Danmark og dermed samtidig sikre arbejdspladser,” siger direktør Ronnie Verner, Kel-Berg Trailer & Trucks Ltd, om, at Kel-Berg Trailer & Truck Limited har overtaget Lastas A/S.

Kel-Berg Trailer & Trucks LTD har med et frisk indskud af kapital, der andrager et tocifret millionbeløb, overtaget aktiviteterne i Hedensted og Greve.

”Kel-Berg har over 10.000 trailere kørende i Danmark, det øvrige Skandinavien og Baltikum. Vi har derfor et særdeles solidt marked i Nordeuropa, og vi er samtidig også stolte over, at vi på denne måde er med til at bevare arbejdspladserne i Lastas,” fremhæver Ronnie Verner.

Kel-Berg Trucks & Trailers Ltd. overtog i 2011 Noer Service i Toftlund, hvor der i dag er etableret produktion og færdiggørelse af Kel-Berg trailere, herunder specialtrailere, til det skandinaviske marked.

”Kunderne hos Lastas er selvfølgelig stadig omfattet af den garanti, som Lastas Kel-Berg Trailers har givet ved salget, og vi står naturligvis 100 procent inde for det produkt, kunderne har fået leveret,” udtaler direktør Ronnie Verner.

”Vi står klar i Toftlund, Hedensted og Greve,” siger Nic Berg, som er daglig leder af Kel-Berg Skandinaviens kontor i Toftlund. Vi har fine produktions-faciliteter og særdeles veludstyrede og velkvalificerede opretter- og serviceværksteder rundt omkring i Danmark, som står klar til at betjene Kel-Berg´s og Lastas’ mange kunder i Skandinavien,” fastslår han.