Lastas forhandler og servicerer fortsat lastbiler fra DAF

Lastas, der i sidste uge blev overtaget af engelske Kel-Berg Trailer & Trucks Ltd, er i dag autoriseret DAF-forhandler, og det betyder, at koncernen fremover stadig kan tilbyde sine kunder kvalitets-lastbilerne fra DAF i LF, CF og XF- serien.

Samtidig er kunderne sikret service og eventuel reparation i de to DAF-autoriserede Lastas- afdelinger på Energivej i Hedensted og Ventrupparken i Greve ved København,

Lastas har gennem en årrække været forhandler af lastbiler fra DAF, og virksomhedens store knowhow omkring det hollandske lastbilmærke, bliver naturligvis ført videre over i det nye ejerskab.
Produkterne fra DAF hører til de allerbedste blandt lastbilmærkerne. Sortimentets flagskib, DAF XF 105, er designet til transport over lange afstande og har det mest rummelige førerhus i sin klasse. Køretøjet tilbyder fremragende komfort for chaufføren og stor fortjeneste pr. kilometer til transportøren. Det er en lastbil i absolut topklasse, og XF-serien er blevet endnu bedre, efter den nye DAF XF med Euro 6 motor, netop er gået i produktion.

DAF´s CF-serie er skabt til mange forskellige anvendelsesområder, og lastbilen er udviklet til en lang række opgaver, der spænder fra regional transport til tunge anlægsopgaver. CF-serien leveres også med de helt nye Euro 6 motorer.
Lillebror i serien, DAF LF, er fortrinsvis beregnet til nærdistribution og er også udstyret med de helt nye og avancerede Euro 6 motorer.

”Vi glæder os over at kunne tilbyde kvalitets-lastbilerne fra DAF, der er kendt som en af de mest pålidelige lastbiler overhovedet, og som vi er stolte af at have i vores produkt-række” siger direktør Anders Larsen, Lastas.