Lastas leverer to DAF XF 510 FTS SSC AS-Tronic trækkere til Vognmand Bo Jørgensen

På en flot solrig efterårsdag har Vognmand Bo Jørgensen fået leveret to super flotte nye DAF XF 510 FTS 6x2 SSC AS-Tronic trækkere med dobbelt monteret bogieaksel fra Lastas Trucks Danmark i Hedensted.

Den nye DAF er udstyret med en 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 510 hk (375kW) ved 1.425-1.750 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2500 Nm ved 1000-1425 omdr./min. Bilen er udstyret med en 12-trins AS Tronic-gearkasse med direkte kobling AS Tronic 12AS2540. Luft affjerding på foraksel. Ventilerede skivebremser for og i bag. Førerhus er med luftaffjedret Super Space Cab, der er monteret 5 stk. Volvo posiotionslygter samt 2 stk. rotorblink på taget, 2 stk. blitz-blink i bag, Diode lysskilt og Cyklist-kamera. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle.

Der er aluminiums brændstoftanke i begge sider en på 900 liter og en mindre på 250 liter, som omskifter imellem tankene, samt en AdBlue-tank på 90 liter. Stor aluplade som afdækker bagsiden af førehuset med nato stik, skab i venstre side, ildslukker, holder til kost og skovl samt er der arbejdslys i top. Bag førehuset er der påbygget masser af ekstra skabsplads. Kabinen er designet i Argenta med indtræksfarven Earth, Luxury Air førersæde med høj ryg, justerbar skulderstøtte og sædevarme. Masser af opbevaringsplads godt fordelt over hele kabine med lufttæte bokse. Køleskabe, kaffemaskine, Mikro-ovn, Walkie og fladskærm/DVD-afspiller. God afstandsstykker under madrassen som giver ekstra udluftning og fjerner fugt fra køleskabet. Vand-til-luft supplerende kabinevarmer. Bilerne er opbygget ved Lastas Service i Toftlund.

De nye DAF’er er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker Vognmand Bo Jørgensen held og lykke med de nye DAF’er i fremtiden.