Lastas Trucks Danmark A/S har leveret en DAF CF 320 4x2 FA DC til Universal Transport & Flytteforretning

Universal Transport & Flytteforretning har fået leveret en ny DAF CF 320 4x2 FA DC, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted. Universal Transport & Flytteforretning er et erfarent firma, som beskæftiger sig med alle former for flytte- og transportopgaver i både ind- og udland. Med en vognpark på godt 50 køretøjer, kan Universal Transport & Flytteforening klare alle opgaver - store som små.

Den nye DAF er udstyret med en dieselmotor MX-11, 6-cylindret, 10,8 liter. Effekt 240 kW (326 hk) Euro 6. Bilen er udstyret med en mekanisk ophængt AS-Tronic 12-trins automat gearkasse, og den er motorstandsning ved tomgang. Førerhus med Day Cab med kofanger i galvaniseret stål, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle.

Der ud over er den udstyret med en stålbrændstoftank på 390 liter og en AdBlue-tank på 50 liter. Kabine er med sorte finish på de aktive zoner af instrumentbrættet, luftaffjedret Comfort Air førersæde med armlæn og høj ryg. Automatisk temperaturstyring (ATC)/aircondition. ATC opretholder automatisk den af føreren valgte temperatur i førerhuset samt med el-ruder.

Ladet har skydegardiner i fuld ladlængde. På taget er der en hvid presenning på ALU-vanger med gummiskør. I bag er der monteret en almindelig opretstående Z-Lift. Z-200/155 2.500 kg, med ind- og udvendig kontakt i højre side.

Den nye DAF er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handelen, og ønsker Universal Transport & Flytteforretning held og lykke med den nye DAF i fremtiden.