Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF CF 510 FAD Sleeper Cap m. hejs til Obel Transport A/S

Obel Transport A/S har for nylig fået leveret en ny DAF CF 510 FAD Sleeper Cap med hejs fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted. Peter Obel startede i 1997 transportfirmaet, Obel Transport A/S. Det er 17 år siden nu og det er gået rigtig godt - i dag med en vognpark på 10 enheder. Der køres mest indenfor entreprenør, bygge og anlægsbranchen, men de er også gode til at flytte gylle samt kran og montage arbejde.

Den nye DAF er udstyret med en 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 510 hk (375kW) ved 1.425-1.750 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2.500 Nm ved 1.000-1.425 omdr./min. Bilen er udstyret med manuel 16-trins gearkasse med overdrive, og den er ligeledes, fra fabrikken, blevet leveret med MX Engine Brake. Hydraulisk styret kompressionsbremse integreret i gruppen af ventilvippearme. MX Engine Brake arbejder sammen med udstødningsbremsen. Sleeper Cab førerhus med kofanger i galvaniseret stål, farvet glas og el-ruder.

Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle. Lastas Trucks Danmark A/S har monteret anhængertravers monteret på chassiset. D-værdi 130 kN, Dc-værdi 90 kN, V-værdi 28 kN, en aluminiumsbrændstoftank på 390 liter og en AdBlue-tank på 50 liter. Standard kabine med sorte finish på de aktive zoner af instrumentbrættet, luftaffjedret Luxury Air. Høj ryg med justerbar skulderstøtte. Sæde med to varmeindstillinger. Den nye DAF er opbygget ved Lastas Service i Toftlund med 3-vejs wirehejs, skørter og der er ekstra hydraulik udtag til pendellad.

Den nye DAF er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker Obel Transport A/S held og lykke med den nye DAF i fremtiden.