Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF CF 510 FTT med kran Fassi F360DXp til Vognmandsfirmaet Carsten Holm Jensen

Vognmandsfirmaet Carsten Holm Jensen har mere end 35 års erfaring med alt der kan læsses på en lastbil. I alle årerne har deres levekrav været at leve op til deres kunders krav og ønsker med hensyn til fleksibilitet, kvalitet og service. (Der i dag har en stor vognpakke på kranbiler, sideloadere, åbne og lukkede trailere samt blokvogne og udtrækstrailer.) Det var derfor en stor fornøjelse, at kunne levere denne nye DAF CF 510 FTT med kran Fassi F360DXp, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted.

Den nye DAF er udstyret med en 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 510 hk (375kW) ved 1.425-1.750 omdr./min. Bilen er udstyret med en 16-trins fuld automatisk AS Tronic-gearkasse med en udveksling 14,12-0,83, ventilerede skivebremser for og i bag. Førerhus med luftaffjedret Space Cab med galvaniseret stålkofanger, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle.

Der er en aluminiumsbrændstoftank med integreret trin på 510 liter, og en AdBlue-tank på 60 liter. Kabinen er Argenta designet med indtræksfarven Earth, Luxury Air førersæde med høj ryg, justerbar skulderstøtte og sæde med to varmeindstillinger. Køleskabsskuffe på 33 liter. Manuelt styret aircondition med recirkulation. hovedspejle og vidvinkelspejle.

Lastas Trucks Danmark A/S har påmonteret en Fassi F360DXp kran med en løfteevne på 1.440 kg på 16,7 meter. hovedspejle og vidvinkelspejle.

Den nye DAF er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S hovedspejle og vidvinkelspejle.

Vi takker for handlen og ønsker Vognmandsfirmaet Carsten Holm Jensen held og lykke med den nye DAF i fremtiden.