Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF FA LF 210 til Skovby Transport

Skovby Transport har for nylig fået leveret en ny DAF FA LF 210, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted. I naturskønne områder i Skovby/Glaten fik Skovby Transport sin start i 1994 af Ole Ambrosius, der i dag er en generations virksomhed, da junior Klaus Ambrosius er blevet en del af virksomheden. I dag har de 11 enheder og i løbet af vinteren kommer der yderlige 2 enheder til. Deres nye DAF var tænkt som en hyggebil for virksomheden, med blev hurtigt afsat til den faste drift og kører nu fast med fly- og expressgods.

Den nye DAF er en effektivt og miljøvenligt køretøj, der er udstyret med en kraftfulde PX-5 motor, 157 kW/213 hp (210 hk) Euro 6 med en mekanisk ophængt AS-Tronic 6-trins manuel gearkasse. AdBlue-tank på 25 liter. LF Aerobody er tilgængelig som en 12 tons lastbil med en krops bredde på 2,540 mm med plads til 16 Euro-paller samt har den en lille venderadius og en let adgang til kabinen. Førerhus er et Day Cab med fremragende instrumentbræt ergonomi og komfortable, fuldt justerbare sæder, galvaniseret stålkofanger, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle samt aircondition.

Den strømlinede kombination af førerhuset og krop er resultatet af en omfattende test, som viste betydelig brændstofbesparelse på LF Aerobody sammenlignet med et lignende køretøj udstyret med en konventionel varebiler og tagspoiler. Den gennemsnitlige brændstofbesparelse I en normal fordeling cyklus er omkring 4%. I bag er der monteret en d’Hollandia letvægts aluminium lift, med kapacitet på 1.500 kg. Den nye DAF er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S Vi takker for handlen, og ønsker Skovby Transport held og lykke med den nye DAF i fremtiden.