Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF FA LF 55.280 til Lind Jensens Maskinfabrik A/S

Lind Jensens Maskinfabrik A/S har fornyligt fået leveret en ny DAF FA LF 55.280 4x2, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted.

Den nye DAF er udstyret med en EEV motor, som er særlig miljøvenlig. Ligeledes er motoren på bilen en 6 cylinders og 6,7 liters motor, som yder 280 hk (210kW) ved 2100-2500 omdr./min. Derudover har motoren et drejningsmoment på hele 1020 Nm ved 1200-1800 omdr./min.

Bilen er udstyret med en 6 trins, AS Tronic-gearkasse og er, ligeldes fra fabrikken blevet leveret med et mekanisk affjedret Sleeper Cab med kombinationslygter i stålkofanger, farvet glas og elektrisk åbning af vinduer. Samt elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle. Tågelygter og spotlys med separate runde linser.

Opbygningen, som er foretaget hos Lastas Trucks Danmark A/S, indeholder en 340 l. alu-brændstoftank, 26 l. AdBlue-tank, flad lydpotte med vandret udstødning i midt og standardværktøjskasse. Indvendig er der monteret udstyr, som fartpilot, Radio/ cd-afspiller, højttalersystem med 2 højttalere, håndfrit telefonsæt. Omfatter ratknapper til betjening af telefonen, start/stop af opkald, genopkald og telefonbog. Telefonoplysningsdisplay på LCD-skærmen på instrumentpanelet.

Den nye DAF er leveret af
Anders Larsen
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handelen, og ønsker
Lind Jensens Maskinfabrik A/S
held og lykke i fremtiden.