Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF FTS XF 6 x 2 SSC til Torben Jørgensen Eftf. ApS

Torben Jørgensen Eftf. ApS har for nylig fået leveret en ny DAF FTS XF 6x2 SSC, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted.

Den nye DAF er udstyret med en 6 cyl. og 12,9 liters Euro 5 motor, som yder 510 hk (375kW) ved 1500-1900 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2500 Nm ved 1000-1410 omdr./min. Bilen er udstyret med en 12-trins gearkasse, og den er ligeledes, fra fabrikken, blevet leveret med MX-motorbremse, ventilerede skivebremser for og bag, førerhus med luftaffjedret Super Space Cab med stålkofanger, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle.

Lastas Trucks Danmark A/S har monteret anhængertravers på standardanvendet chassis, en stålbrændstoftank på 390 liter og en AdBlue-tank på 50 liter.

Kabine med træfinish på de aktive zoner af instrumentbrættet, Super Air førersæde med høj ryg og sædevarme. Lufttæt bokse på 60-150 liter med udvendig lem og åben boks på 25 liter med flaskeholder foran og skuffe på 65 liter med flytbar rumdeler ved siden af køleskabet. Afstandsstykker under madrassen giver ekstra udluftning og fjerner fugt fra køleskabet. Køleskabsskuffe på 42 liter med luksushåndtag. Vand-til-luft supplerende kabinevarmer.

Den nye DAF er leveret af
Anders K. Larsen
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handelen, og ønsker
Torben Jørgensen Eftf. ApS
held og lykke med den nye DAF i fremtiden.