Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF XF 105.460 FTG til Universal Transport & Flytteforretning

Universal Transport & Flytteforretning har for nylig fået leveret en ny DAF XF 105.460 FTG 6x2/4, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted.

Den nye DAF er udstyret med en 6 cyl. og 12,9 liters Euro 5 motor, som yder 460 hk (340kW) ved 1500-1900 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2300 Nm ved 1000-1410 omdr./min. Bilen er udstyret med en 12-trins gearkasse, og den er ligeledes, fra fabrikken, blevet leveret med MX-motorbremse, motorstartspærre, Super Space Cap førerhus med opvarmede spejle, gennemsigtig udvendig grøn solskærm over forrude og skylights på toppen. Derudover er bilen udstyret med en vand-til-luft kabinevarmer og et tagmonteret klimaanlæg.

Lastas Trucks Danmark A/S har monteret JOST forskydelig skammel, hanebro med lys, strøm og luft, fuld aludørk og skørter med værktøjsskab.

Kabinen er spækket med detaljer som træfinish på instrumentbrættet, Luxury Air førersæde med høj ryg og justerbar skulderstøtte samt er sædet med to varmeindstillinger, køleskabsskuffe på 42 liter under den nederste køje m.m.

Den nye DAF er leveret af
Anders K. Larsen
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handelen, og ønsker
Universal Transport & Flytteforretning
held og lykke med den nye DAF i fremtiden.