Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF XF 440 FT SSC AS-TRONIC til Erling E. Christoffersen

Erling E. Christoffersen har for nylig fået leveret en ny DAF XF 440 FT SSC AS-Tronic, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted. Virksomheden ejes af Erling E. Christoffersen, der har været selvstændig vognmand siden 1988. Han har således mere end 25 års erfaring, som selvstændig vognmand. I 1991 havde virksomheden 3 biler og blev drevet af vognmanden selv. I dag holder virksomheden til på den nuværende adresse i Vamdrup, har 27 biler og samarbejder dagligt med 10 indlejede vognmænd.

Den nye DAF er udstyret med en MX-11 motor, 6 cyl. og 10,8 liters Euro 6 motor, som yder 440 hk (320kW) ved 1450-1700 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2100 Nm ved 1000-1450 omdr./min. Bilen er udstyret med en 12-trins AS Tronic-gearkasse, og den er ligeledes, fra fabrikken, blevet leveret med MX Engine Brake en hydraulisk styret kompressionsbremse, Super Space Cap førerhus med opvarmede spejle, gennemsigtig udvendig grøn solskærm over forrude og skylights på toppen. Derudover er bilen udstyret med en vand-til-luft kabinevarmer.

Lastas Trucks Danmark A/S har monteret JOST forskydelig skammel, strøm og luft, fuld alu-dørk. Kabinen er spækket med detaljer som, Super Air førersæde med høj ryg og justerbar skulderstøtte samt er sædet med to varmeindstillinger, køleskabsskuffe på 42 liter under den nederste køje m.m.

Den nye DAF er leveret af Jacob Jørgensen fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen, og ønsker Erling E. Christoffersen held og lykke med den nye DAF i fremtiden.