Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF XF 460 FT SSC 125 til Skovby Transport

Skovby Transport har for nylig fået leveret en flot ny DAF XF 460 FT SSC 125, fra Lastas Trucks Danmark i Hedensted. I naturskønne områder i Skovby/Galten fik Skovby Transport sin start i 1994 af Ole Ambrosius, der i dag er en generations virksomhed, da junior Klaus Ambrosius er blevet en del af virksomheden.

Den nye DAF er udstyret med en MX-13 motor, 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 462 hk (340kW) ved 1425-1750 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2300 Nm ved 1000-1425 omdr./min. Bilen er udstyret med en 12-trins AS Tronic-gearkasse, og den er ligeledes, fra fabrikken, blevet leveret med MX Engine Brake, en hydraulisk styret kompressionsbremse, der arbejder sammen med udstødningsbremsen, hvilket giver en høj samlet bremsekapacitet ved et lavt motoromdrejningstal. Super Space Cap førerhus med opvarmede spejle, gennemsigtig udvendig grøn solskærm over forrude og skylights på toppen. Derudover er bilen udstyret med en vand-til-luft kabinevarmer.

Lastas Trucks Danmark A/S har monteret natostik, arbejdslygter og værktøjskasse samt farlig gods udstyr incl. 2 stk. farlig gods skilte. Dørkplade med trin i venstre side, samt er der monteret en stor brændstoftank med integreret trin på 845 liter plus en ekstra på 430 liter, der sidder på hver sin side af chassiset. Kabinen er spækket med detaljer som, Comfort Air førersæde med høj ryg og armlæn på førersæde, køleskabsskuffe på 42 liter under den nederste køje m.m. til-luft kabinevarmer.

Den nye DAF er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S til-luft kabinevarmer.

Vi takker for handlen og ønsker Skovby Transport held og lykke med den nye DAF i fremtiden.