Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF XF 460 FTG SSC AS-TRONIC til I/S Anders og Steen Hansen

I/S Anders og Steen Hansen har for nylig fået leveret en flot ny DAF XF 460 FTG SSC AS-Tronic, fra Lastas Trucks Danmark i Hedensted. I/S Anders og Steen Hansen er et lille gartneri og har også en lille vognmandsvirksomhed ved siden af. Indkøbet af den fine nye DAF, skal bruges til kørsel af grønsager for flere små frilandsgartnerier. De har deres faste leverancer på Fyn, i Jylland og lidt i Holland.

Den nye DAF er udstyret med en MX-13 motor, 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 462 hk (340kW) ved 1425-1750 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2300 Nm ved 1000-1425 omdr./min. Bilen er udstyret med en 12-trins AS Tronic-gearkasse, og den er ligeledes, fra fabrikken, blevet leveret med MX Engine Brake, en hydraulisk styret kompressionsbremse der arbejder sammen med udstødningsbremsen, hvilket giver en høj samlet bremsekapacitet ved et lavt motoromdrejningstal. Super Space Cap førerhus med opvarmede spejle, gennemsigtig udvendig grøn solskærm over forrude og skylights på toppen. Derudover er bilen udstyret med en vand-til-luft kabinevarmer.

Lastas Trucks Danmark A/S har monteret JOST luft forskydelig skammel, hanebro, natostik og alu-dørk, samt er der monteret en stor brændstoftank på 700 liter. Kabinen er spækket med detaljer som, Luxury Air førersæde med høj ryg og justerbar skulderstøtte samt er sædet med to varmeindstillinger, køleskabsskuffe på 42 liter under den nederste køje m.m.

Den nye DAF er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker I/S Anders og Steen Hansen held og lykke med den nye DAF i fremtiden.