Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF XF 460 FTG SSC AS-TRONIC til Vognmand Poul H. Hansen ApS

I naturskønt område på Møn har Vognmand Poul H. Hansen ApS sin faste base, hvor han startede hans vognmandsfirma i 2007. I dag består hans vognpark af 5 biler, 4 DAF’er, som kører fast for Nordkær spedition og den sidste med kran, som kører fast for Hörmann. Det var en stor fornøjelse at udlevere endnu en ny DAF XF 460 FTG SSC AS-Tronic fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted.

Den nye DAF er udstyret med en MX-13 motor, 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 462 hk (340kW) ved 1425-1750 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2300 Nm ved 1000-1425 omdr./min. Bilen er udstyret med fuld 12-trins AS Tronic-gearkasse, ved fuld AS Tronic er der ingen begrænsning for manuelt gearskifte. Super Space Cap førerhus med opvarmede spejle, gennemsigtig udvendig grøn solskærm over forrude og skylights på toppen. Derudover er bilen udstyret med luft-til-luft supplerende kabinevarmer. Kontrolpanel med 7-dages timer.

500 liter aluminiums brændstoftank på højre side og med en AdBlue-tank på 90 liter på venstre stænklap. Kabinen er spækket med detaljer som, Luxury Air førersæde med høj ryg og justerbar skulderstøtte samt er sædet med to varmeindstillinger, Køleskabsskuffe på 42 liter med luksushåndtag i aluminiumslignende materiale under den nederste køje. m.m. Den nye DAF er opbygget af Lastas Service Toftlund.

Den nye DAF er leveret af Jacob Jørgensen fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen, og ønsker Vognmand Poul H. Hansen ApS held og lykke med den nye DAF i fremtiden.