Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF XF 460 FTG SSC AS-TRONIC til Vognmandsfirmaet Ejvind Hviid

Vognmand Ejvind Hviid A/S blev grundlagt i 1988, med speciale indenfor transport af minkfoder. I dag beskæftiger firmaet sig hovedsageligt med distribution af dagligvarer - frost, køl og tørvarer i egne og indlejede trailere samt indlejede vognmænd. Vognmand Ejvind Hviid A/S beskæftiger pt. 22 chauffører og er organiseret gennem DI - herunder ATL, og 3F.Vognmand Ejvind Hviid A/S har for nylig fået leveret en ny DAF XF 460 FTG SSC AS-Tronic, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted.

Den nye DAF er udstyret med en MX-13 motor, 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 462 hk (340kW) ved 1425-1750 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2300 Nm ved 1000-1425 omdr./min. Bilen er udstyret med en 12-trins AS Tronic-gearkasse, og den er ligeledes, fra fabrikken, blevet leveret med MX-motorbremse, motorstartspærre, Super Space Cap førerhus med opvarmede spejle, gennemsigtig udvendig grøn solskærm over forrude og skylights på toppen. Derudover er bilen udstyret med en vand-til-luft kabinevarmer og et tagmonteret klimaanlæg.

Lastas Trucks Danmark A/S har monteret JOST forskydelig skammel, hanebro med lys, strøm og luft, fuld alu-dørk. Kabinen er spækket med detaljer som, Luxury Air førersæde med høj ryg og justerbar skulderstøtte samt er sædet med to varmeindstillinger, køleskabsskuffe på 42 liter under den nederste køje m.m.

Den nye DAF er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handelen, og ønsker Vognmandsfirmaet Ejvind Hviid held og lykke med den nye DAF i fremtiden.