Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF XF 510 FTG SSC AS-T til Møller Transport ApS

Møller Transport ApS har for nylig fået udleveret en ny flot DAF XF 510 FTG SSC AS-T fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted. Peter Møller startede PM Transport op i 1986. Firmaet har til huse på Peters fødegård i Rojbøl, hvor der også er lager af kalk, sten og grus m.v. I 2002 blev Møller Transport etableret med både sønnen Kenneth og Peter som ejere. Møller Transport drives sideløbende med PM Transport og har et mindre værksted til reparationer, som Kenneth, der er uddannet lastvognsmekaniker, udfører.

Den nye DAF er udstyret med en MX-13 motor, 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 510 hk (375kW) ved 1.425-1.750 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2.500 Nm ved 1.000-1.425 omdr./min. Bilen er udstyret med 12-trins automatisk gearkasse med direkte kobling, AS Tronic 12AS2540, på en udveksling på 15,86-1,00, 12 hastigheder. Den er udstyret med hydraulisk styret kompressionsbremse (MX Engine Brake) integreret i gruppen af ventilvippearme. MX Engine Brake arbejder sammen med udstødningsbremsen, hvilket giver en høj samlet bremsekapacitet ved et lavt motoromdrejningstal. Super Space Cap førerhus med kofanger i galvaniseret stål, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle, vidvinkelspejle og skylights på toppen. Derudover er bilen udstyret med Vand-til-luft supplerende kabinevarmer. Kontrolpanel med 7-dages timer.

430 liter aluminiumsbrændstoftank på højre side og med en AdBlue-tank på 90 liter på venstre stænklap. Kabinen er spækket med detaljer som, Luxury Air førersæde med høj ryg og justerbar skulderstøtte samt er sædet med to varmeindstillinger, køleskabsskuffe på 42 liter under den nederste køje m.m. Den nye DAF er opbygget af Lastas Service.

Den nye DAF er leveret af Jacob Jørgensen fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker Møller Transport ApS held og lykke med den nye DAF i fremtiden.