Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF XF 510 FTT SC AS-Tronic trækker til Lars Gravco A/S

Lars Gravco A/S er en vognmand, som kan løse rigtig mange opgaver. Alt lige fra entreprenøropgaver, vognmandskørsel, hurtig snerydning, skov/park opgaver eller er klar hvis haven skal passes og plejes ud over det sædvanlige. Med deres effektiv maskin- og vognpark, som er udstyret med den nyeste og mest moderne teknik, er der ingen opgaver de ikke kan klare. Det var derfor en stor fornøjelse, at kunne levere denne nye DAF XF 510 FTT SC AS-Tronic trækker, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted.

Den nye DAF er udstyret med en 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 510 hk (375kW) ved 1.425-1.750 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2.500 Nm ved 1.000-1.425 omdr./min. Bilen er udstyret med en 12-trins fuld automatisk AS Tronic-gearkasse med direkte kobling AS Tronic 12AS2540. Ventilerede skivebremser for og i bag. Førerhus med luftaffjedret Super Space Cab med galvaniseret stålkofanger, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle.

Der er en aluminiumsbrændstoftank med integreret trin på 510 liter, og en AdBlue-tank på 90 liter. Kabinen er standard designet med indtræksfarven Earth, Luxury Air førersæde med høj ryg, justerbar skulderstøtte og sæde med to varmeindstillinger. Afstandsstykker under madrassen giver ekstra udluftning og fjerner fugt fra køleskabet. Køleskabsskuffe på 42 liter med luksushåndtag. Vand-til-luft supplerende kabinevarmer.

Den nye DAF er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker Lars Gravco A/S held og lykke med den nye DAF i fremtiden.